SONOFF Zigbee belaidis jungiklis

SONOFF Zigbee belaidis jungiklis

10,63 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

Sonoff SNZB-01P išmanusis belaidis jungiklis, Zigbee 3.0


SONOFF išmaniųjų namų sistema leidžia valdyti elektros prietaisus nuotoliniu būdu „EWeLink“ programėle arba balsu su „Amazon Alexa“ ar „Google Home“. Ji leidžia kurti įvairius scenarijus, grupuoti prietaisus įjungiant / išjungiant kelis įrenginius savo namuose vienu prisilietimu, nustatyti norimus laikmačius ir tvarkaraščius, stebėti savo namų ir įrenginių būseną realiu laiku, bendrinti jų valdymą. Sonoff išmaniųjų namų sistemos prietaisai turi numatytą galimybę veikti vietiniame LAN tinkle be debesų serverio.


Ypatybės:
Mažas belaidis jungiklis leidžia lengvai ir patogiai valdyti išmaniuosius įrenginius vienu mygtuku. Jis palaiko tris programuojamas funkcijas: vienu paspaudimu, dvigubu paspaudimu arba ilgu paspaudimu, pagal jūsų nustatymus jis aktyvuos reikiamus prietaisus ar išmaniuosius scenarijus.
Išmanųjį jungiklį lengva valdyti nuotoliniu būdu išmaniuoju įrenginiu naudojant mobiliąją programėlę eWeLink (Android, IOS).
Naudokite jį kaip durų skambutį, šviesos, grotuvo ar kitų buitinių prietaisų jungiklį, arba kaip pagalbos mygtuką jautriausiems šeimos nariams (vaikams, senyviems žmonėms ar ligoniams). Galite programuoti prietaisus ar jų grupes, kad būtų įjungti / išjungti tam tikru laiku (pvz., išėjimo iš namų scenarijus: vieno mygtuko paspaudimu išjungti šviesą, vandens šildytuvą, televizorių, oro kondicionierių ir pan.). Susiejus belaidį išmanųjį jungiklį su SONOFF išmaniais sieniniais jungikliais, galima įjungti/ išjungti laiptų apačios šviesą nuo laiptų viršaus ir atvirkščiai.
Kišeninio dydžio, elegantiško dizaino jungiklis tinka bet kokiam interjerui. Jį galima laikyti ant stalo, klijuoti prie sienos ar netgi nešiotis kišenėje kaip raktų pakabuką. Jungiklis magnetine trauka laikosi prie metalinių paviršių, jį lengva pritvirtinti visur, kur jums paranku.
Palaikomas valdymas balsu su Google Assistant ar Amazon Alexa.
Prietaisas palaiko trečiųjų šalių Zigbee 3.0 centrales, kaip Amazon Echo Plus 2nd Gen, Echo 4th Gen, Echo Show 2nd Gen, SmartThings Hub V3, AeoTec Smart Home Hub V3.
Šis jungiklis gali būti suderintas su įvairiais kitais produktais, kurie papildytų išmaniųjų namų scenarijus.
Prietaiso veikimui reikalinga ZigBee centralė.


Techniniai duomenys:
Suderinamumas: Sonoff NSPanel Pro, ZBBridge, ZBBridge-P, ZBDongle-P, ZBDongle-E, AIBridge.
Belaidis ryšys: Zigbee 3.0 (IEEE802.15.4).
MCU: EFR32MG22.
Maitinimas: CR2477 baterija 3V.
Programėlė: eWeLink (Android, iOS).
Integruota PCB antena.
Šifravimo standartas: AES-128.
Korpuso medžiagos: PC.
Išmatavimai: 45x45x17.7 mm.
Darbinė temperatūra: -10°C~ +60°C.
Spalva: balta.
Svoris: 27.8g.
Instaliavimas: tvirtinamas prie sienos 3M/ metaline plokštele su 3M/ varžtu ir metaline plokštele.
Sertifikatai: CE/ FCC/ ISED/ RoHS.


Garantija: 24 mėn.

SNZB-01P_1.jpg
SNZB-01P_2.jpg
SNZB-01P_3.jpg
SONOFF
SNZB-01P
10 Prekės