SONOFF iHOST-2G išmanioji namų centralė, Wi-Fi

SONOFF iHOST-2G išmanioji namų centralė, Wi-Fi

70,30 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

SONOFF išmanioji namų centralė, 2G, ZigBee, Wi-Fi.


SONOFF išmaniųjų namų sistema leidžia valdyti elektros prietaisus nuotoliniu būdu „eWeLink“ programėle, leidžia kurti įvairius scenarijus, grupuoti prietaisus įjungiant / išjungiant kelis įrenginius savo namuose vienu prisilietimu, nustatyti norimus laikmačius ir tvarkaraščius, stebėti savo namų ir įrenginių būseną realiu laiku, bendrinti jų valdymą. Sonoff išmaniųjų namų sistemos prietaisai turi numatytą galimybę veikti vietiniame LAN tinkle be debesų serverio.


Ypatybės:
Sonoff iHost išmanioji centralė yra jūsų autonominis namų valdymo centras, padidinantis namų automatizavimo greitį, patikimumą ir saugumą.
Centralė leidžia prijungti įvairius išmaniuosius įrenginius per Zigbee, LAN, eWeLink-Remote ar Matter ir centralizuotai juos valdyti.
iHost centralė palaiko vietinius saugumo režimo nustatymus ir išmaniuosius scenarijus. Ji naudoja galingą integruotą taisyklių variklį ir suteikia galimybę pritaikyti šias prietaisų automatizavimo taisykles jūsų privačioje namų sistemoje.
iHost centralė pasižymi vietine duomenų saugykla ir sklandžiu vietiniu valdymu, nereikalauja išorinio tinklo ar debesijos palaikymo. Net ir nutrūkus tinklo ryšiui, iHost užtikrina normalų mažo vėlavimo veikimą.
Galite būti tikri, kad jūsų duomenys išliks saugūs. Informacija apie jūsų Zigbee įrenginius nebus renkama ir nebus sinchronizuojama eWeLink programėlėje. Vietinė duomenų bazė palaiko iki 2000 kiekvieno tipo duomenų įrašų.
Centralė leidžia valdyti iki 32 tiesioginių įrenginių ir iki 128 papildomų įrenginių, o naudojant Zigbee maršrutizatorių, išplėsti Zigbee tinklo veikimo zoną tiek, kad valdyti visus namus (maršrutizatorius įsigyjamas atskirai).
iHost gali veikti kaip eWeLink-Remote šliuzas R5 ar S-Mate serijų įrenginių nuotoliniam valdymui.
Platus prietaisų suderinamumas. Palaikomi visi Sonoff Zigbee įrenginiai, pvz., išmanieji jungikliai, kištukai, jutikliai, užuolaidų varikliai ir kiti įrenginiai.
Galimas ir įvairių trečiųjų šalių įrenginių palaikymas, kaip Philips, IKEA, Aquara, SmartThings ir kt. Atnaujinus prietaiso programinę įrangą, galimi naujų funkcijų ir didesnio prietaisų suderinamumo palaikymai. Suderinamų prietaisų sąrašas nuolat atnaujinamas: https://appcms.coolkit.cn/uncategorized/16355.html.
Prietaisas palaiko atvirą API ir įvairių priedų (add-on) integravimą. Produkto konfigūracija pateikiama čia: https://sonoff.tech/ihost-user-guides/. Įvairių priedų pritaikymas leidžia atskleisti dar daugiau šio valdymo centro funkcijų ir galimybių, kad būtų patenkinti jūsų išmaniųjų namų poreikiai.
Pastabos:
Dėl galimų nestandartinių trečiųjų šalių įrenginių funkcijų nėra garantijų, kad visi prijungti įrenginiai bus atpažįstami Zigbee žemėlapyje.
Siekiant sinchronizuoti Sonoff LAN įrenginius su iHost centrale per vietinį tinklą, visi LAN įrenginiai turi būti prijungti prie to paties LAN tinklo.


Techniniai duomenys:
Suderinamumas: Sonoff BASICZBR3, ZBCurtain, SNZB-01, SNZB-02, SNZB-03, SNZB-04, ZBMini, ZBMini Extreme ir kt.
Belaidis ryšys: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n, Zigbee 3.0.
Atmintis: 2GB DDR4.
CPU: RV1109, 2 branduolių 1.5GHz.
NPU: 1.2TOPs.
Saugykla: eMMC 4.51 8GB.
Zigbee modulis: Silicon Labs EFR32MG21 SoC.
Wi-Fi ryšio dažnis: 2.4GHz.
Wi-Fi modulis: RTL8723 (palaiko Wi-Fi + BLE).
Tinklo sąsaja: 100M Ethernet RJ-45.
Zigbee prijungiamų įrenginių skaičius: tiesioginių 32, papildomų 128.
Programėlės: eWeLink-Remote, eWeLink CAST, eWeLink Smart Home Add-on (Android, iOS).
Įėjimas: 5V / 2A.
Maitinimo jungtis: USB Type-C.
Maitinimo laidas: USB Type-A į USB Type-C, 1m (pridedamas).
Palaikoma duomenų saugojimo laikmena: TF kortelė (maks. 256GB).
Darbinė temperatūra: 0°C- +40°C.
Korpuso medžiaga: ABS plastikas.
Matmenys: 120x41x135 mm.
Spalva: balta.


Garantija: 24 mėn.

iHOST-2G_1.jpg
iHOST-2G_2.jpg
iHOST-2G_3.jpg
iHOST-2G_4.jpg
iHOST-2G_5.jpg
SONOFF
IHOST-2G
5 Prekės