ARCTIC Freezer 36 A-RGB procesoriaus aušintuvas, baltas

ARCTIC Freezer 36 A-RGB procesoriaus aušintuvas, baltas

44,47 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

Arctic Freezer 36 A-RGB - tai kompaktiškas plataus suderinamumo procesoriaus aušintuvas su A-RGB apšvietimu. Suderinamas su Intel Alder Lake ir Raptor Lake LGA1700 procesoriais ir naujuoju lizdu LGA1851, bei AMD AM5 ir AM4.


Ypatybės:
Garantuotas suderinamumas. ARCTIC Freezer 36 A-RGB suderinamas su daugeliu įprastų Intel ir AMD lizdų. Jis pritaikytas naujajam Intel LGA1851 lizdui, todėl vartotojams nereikia nerimauti, kad naujiems procesoriams reikės naujų aušintuvų. Gamintojas garantuoja visišką suderinamumą: Freezer 36 A-RGB galima bus naudoti su naujuoju Intel LGA1851 lizdu be jokių apribojimų.
LGA1851/LGA1700 lizdo ypatybėsARCTIC montavimo rėmelis nedeformuoja procesoriaus, skirtingai nuo Intel ILM (Independent Loading Mechanism), nuimdamas dviejų taškų spaudimą. Mechaninė apkrova pagrindinei plokštei ir procesoriui sumažinama iki minimumo, aušinimo našumas išlieka pastovus, o montavimas greitas ir nesudėtingas.
Efektyvi technologija. Procesoriaus aušintuvas pasižymi patobulintu radiatorių dizainu ir pakeistu šilumos vamzdžio išdėstymu. Kartu su ventiliatoriais, kurie yra optimizuoti aukštam statiniam slėgiui, patobulintas Freezer 36 A-RGB aušinimo efektyvumas.
Aukštos kokybės guolis. Vokietijoje sukurtas lydinio ir tepalo derinys sumažina trintį guolyje ir suteikia didesnį efektyvumą. Dėl to išsiskiria mažiau šilumos ir mažėja guolio keliamas triukšmas, ir jūs galite mėgautis ilgesniu savo ventiliatoriaus tarnavimo laiku.
Optimalus šilumos išsklaidymas. Optimizuota tanki 59 aušinimo briaunų konstrukcija užtikrina, kad šiluma iš procesoriaus būtų idealiai pašalinta ir išleista į orą.
Aukštos klasės apdaila su aliuminio viršutine plokštele. Procesoriaus aušintuvas stebina ne tik efektyviu šaldymo našumu, bet ir dizainu. Prilituotus šiluminių vamzdelių galus slepia prisukamas aliuminio dangtelis, todėl jis sklandžiai įsilieja į bet kokią kompiuterio konfigūraciją ir pagerina tiek našumą, tiek išvaizdą. Aušintuvas turi A-RGB apšvietimą. Abu ventiliatoriai turi po 12 LED lempučių, kurių spalvą galimą valdyti ir rinktis pačiam.
Ilgas tarnavimo laikas. Puikūs ilgalaikių testavimų rezultatai net ir ypač nepalankiomis sąlygomis leidžia užtikrinti, kad šie gaminiai pasižymi ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu. Todėl Artic Freezer 36 A-RGB aušintuvams suteikiama 6 metų gamintojo garantija.

Nauji P serijos ventiliatoriai geresniems rezultatams:
Didesnis statinis slėgis padidina aušinimo efektyvumą.
Išplėstas RPM diapazonas.
Mažesnis energijos suvartojimas.
Mažesnė vibracija.
Ilgesnė tarnavimo trukmė.
PWM sinchroniniam ventiliatorių valdymui.
Aukštos kokybės guolis.
A-RGB bendrinimas sinchroniniam apšvietimui


Techniniai duomenys:
Vamzdeliai: 4x 6mm, varis.
Radiatorius: aliuminio briaunos x59, storis: 0.4 mm.
Termo pasta: MX-6 (0.8g).
Ventiliatorius: 2x P12 PWM PST A-RGB (120 mm).
Ventiliatoriaus greitis: 200-2000 RPM.
Ventiliatoriaus jungtis: 4-Pin + 4-Pin PWM.
Kabelio ilgis: 200 mm + 80mm.
Guolis: skysčio dinaminis guolis.
Ventiliatoriaus srovė: 0.11A.
Ventiliatoriaus įtampa: 12V DC.
RGB jungtis: 3-Pin A-RGB + 3-Pin.
LED: 12x A-RGB LEDs.
RGB srovė: 0.40A.
RGB įtampa: 5V DC.
Išmatavimai: 104mm x 126mm x 159mm.
Svoris: 917g.
Spalva: baltas korpusas, pasirenkamas apšvietimas.


Suderinamumas:
AMD AM4.
AMD AM5.
Intel LGA1851.
Intel LGA1700.
Intel 1700.


Garantija: 6 metai.
Arctic GmbH
ACFRE00125A
3 Prekės