ARCTIC P8 PWM PST CO korpuso ventiliatorius, 4-pin, 80mm, juodas

ARCTIC P8 PWM PST CO korpuso ventiliatorius, 4-pin, 80mm, juodas

9,95 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

Korpuso ventiliatorius P8 PWM PST CO (nuolatiniam darbui), 4-pin, 80mm, juodas.


Savybės:
Sukurtas nuolatiniam darbui. Aukščiausios kokybės Japonijoje sukurtas dvieigis rutulinis guolis leidžia nepertraukiamai veikti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, nepakenkiant našumui. Užterštumas ir aukšta temperatūra šį guolį veikia daug mažiau nei įprastus movinius ar rutulinius guolius. Jis yra puikus pasirinkimas, jei norite užtikrinti nenutrūkstamą veikimą maksimaliu greičiu.
PWM PST technologija leidžia prijungti kelis ventiliatorius (rekomenduojama iki 5), sinchronizuojant jų veikimo greitį, atsižvelgiant į faktinius kompiuterio aušinimo poreikius. Tokiu būdu visa aušinimo sistema veikia efektyviau ir tyliau, o bendras energijos suvartojimas yra mažesnis, nei prijungus kiekvieną ventiliatorių/ aušintuvą atskirai.
Maksimalus tylumas, minimali vibracija. Net ir esant mažam greičiui, naujojo ARCTIC variklio darbinis garsas yra vos pastebimas. Dėl sinusoidinio įmagnetinimo naujasis variklis yra labai sklandus ir beveik be vibracijos - jis sukuria tik apie 5% vibracijos lygio, susidarančio įjungus įprastą nuolatinės srovės variklį be filtro. Dėl to ventiliatoriams nereikia naudoti antivibracinių įklotų.
Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį P8 PWM PST CO ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui.
Ilgesnis tarnavimo laikas. 10°C žemesnė variklio temperatūra maždaug dvigubai pailgina ventiliatoriaus tarnavimo laiką. Naujojo ARCTIC variklio tarnavimo laikas yra keturis kartus ilgesnis dėl žemos ritės temperatūros. Todėl suteikiama 6 metų gamintojo garantija.
Greitis reguliuojamas per PWM PST. Dėl 4 kontaktų jungties sūkių dažnis gali būti reguliuojamas plačiu spektru per PWM nuo 200 iki 3000 aps./min. Tokiu būdu triukšmas sumažinamas iki minimumo, o prireikus garantuojamas maksimalus aušinimas.
Du veikimo būdai. Šilto oro išpūtimas iš korpuso. Šalto oro pūtimas į korpusą.


Techniniai duomenys:
Greitis: 200-3000 aps./min.
Oro srautas: 23.4 CFM / 39.76 m³/h.
Statinis slėgis: 1.9 (mm / H2O).
Triukšmo lygis: 0.3 sone.
Guolis: dvieigis rutulinis guolis.
Įtampa / srovė: 12V DC / 0.09A.
Pradinė įtampa: 3.4 V.
Jungtis: 4 kontaktų + 4 kontaktų lizdai.
Kabelio ilgis: 400 mm.
Matmenys: 80x80x25 mm.
Svoris: 78.5 g.


Garantija: 6 metai.
Arctic GmbH
ACFAN00151A
2 Prekės