ARCTIC P12 MAX PVM korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, baltas

ARCTIC P12 MAX PVM korpuso ventiliatorius, 4-pin, 120mm, baltas

13,04 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

Didelio našumo korpuso ventiliatorius P12 MAX, 4-pin, 120mm, baltas


Savybės:
Tylus darbas. Baltos spalvos P12 Max versijoje įrengtas patikrintas ARCTIC skysčio dinaminis guolis. Tai leidžia praktiškai tyliai dirbti nedideliu greičiu, kurio prašė klientai. Puikūs ilgalaikių testavimų rezultatai net ir ypač nepalankiomis sąlygomis leidžia užtikrinti, kad šie gaminiai pasižymi ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu, todėl jiems suteikiama 6 metų gamintojo garantija.
Maksimalus tylumas, minimali vibracija. Dėl sinusoidinio įmagnetinimo naujasis variklis yra labai sklandus ir beveik be vibracijos - jis sukuria tik apie 5% vibracijos lygio, susidarančio įjungus įprastą nuolatinės srovės variklį be filtro. Kampuose sumontuotos guminės trinkelės papildomai slopina likusias vibracijas, kurias sukelia didesni apsisukimai.
Itin platus greičio diapazonas. P12 Max padidina reguliuojamą greitį iki įspūdingai plataus diapazono nuo 200 aps./min. iki 3300 aps./min. Tai užtikrina tylų darbą, kai reikalingas mažas oro srautas, o taip pat precedento neturintį ventiliatoriaus našumą maksimaliu greičiu.
Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį P12 Max ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui.
Didesnis stabilumas. Uždaras ventiliatoriaus rato dizainas užtikrina slėgio stabilumą. Esant aukštam statinio slėgio pasipriešinimui ir didelio greičio apsisukimams, jėgos poveikis tolygiai paskirstomas per visą ventiliatoriaus ratą, išlaikant mažos vibracijos sukimąsi.
Dinamiškai reguliuojamas greitis. Ventiliatoriaus greitis gali būti sumažintas naudojant PWM. Tai leidžia tyliai veikti tuščiosios eigos režimu ir tuo pat metu garantuoja maksimalų našumą, kai to reikia.


Techniniai duomenys:
Greitis: 200-3300 aps./min.
Oro srautas: 81.04 CFM / 137.69 m³/h.
Statinis slėgis: 4.35 (mm / H2O).
Triukšmo lygis: 0.6 Sone.
Guolis: skysčio dinaminis guolis.
Įtampa/srovė: 0.29A/ 12V DC.
Jungtis: 4 kontaktų.
Kabelio ilgis: 400 mm.
Išmatavimai: 120x120x25 mm.
Spalva: balta.
Svoris: 184 g.


Garantija: 6 metai.
Arctic GmbH
ACFAN00293A
2 Prekės