ARCTIC Alpine 17 žemo profilio procesoriaus aušintuvas, Intel 1700

ARCTIC Alpine 17 žemo profilio procesoriaus aušintuvas, Intel 1700

10,52 €
Nėra mokesčio
Pristatymas 1-3 dienos

Alpine 17 PL - tai kompaktiškas mažų ir siaurų korpusų procesoriaus aušintuvas, specialiai sukurtas Intel Alder Lake, Raptor Lake ir LGA1700 procesoriams.


Ypatybės:
Platus greičio diapazonas. Alpine 17 LP pasižymi labai plačiu PWM valdomu greičio diapazonu. Tai sumažina triukšmą iki minimumo ir garantuoja aukščiausią aušinimo efektyvumą.
Aukštos kokybės guolis. Vokietijoje sukurtas lydinio ir tepalo derinys sumažina trintį guolyje ir suteikia didesnį efektyvumą. Dėl to išsiskiria mažiau šilumos ir mažėja guolio keliamas triukšmas, ir jūs galite mėgautis ilgesniu savo aušintuvo tarnavimo laiku.
Instaliavimas be įrankių. MX-4 termo pasta jau pritaikyta, aušintuvą galima instaliuoti be papildomų įrankių 42.9mm aukštyje.
Pritaikytas mažiems ir siauriems korpusams. Kadangi Alpine 17 LP instaliavimo aukštis, matuojamas nuo procesoriaus iki aušintuvo viršaus, yra tik 42.9 mm, jis ypač tinka mažiems ir siauriems korpusams. Jis mažas, lengvai surenkamas ir leidžia pasiekti visus komponentus, esančius netoli procesoriaus. Kompaktiškas CPU aušintuvas taip pat aušina sritis aplink CPU lizdą ir yra specialiai sukurtas HTPC ir Mini-ITX korpusams.
Ilgas tarnavimo laikas. Puikūs ilgalaikių testavimų rezultatai net ir ypač nepalankiomis sąlygomis leidžia užtikrinti, kad šie gaminiai pasižymi ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu. Todėl Alpine 17 LP aušintuvams suteikiama 6 metų gamintojo garantija.


Techniniai duomenys:
Ventiliatoriaus greitis: 300-3000 RPM.
Jungtis: 4-Pin PWM.
Guolis: skysčio dinaminis guolis.
Triukšmo lygis: 0.5 Sone.
Srovė: 0.18 A.
Termo pasta: MX-4 (pre-applied).
Ventiliatoriaus diametras: 92 mm.
Išmatavimai: 95mmx95mmx53.5mm.
Svoris: 184g.
Radiatoriaus medžiaga: aliuminis.
Spalva: juodas korpusas, baltas aušintuvas.


Suderinamumas:
Intel 1700.
Intel Alder Lake.
Intel Raptor Lake.


Garantija: 6 metai.
Arctic GmbH
ACALP00042A
10 Prekės